Bij BENU Apotheek Rucphen is er een samenwerking met Vaccinatiepunt.nl, waardoor we zowel bedrijfsvaccinatie als reizigersvaccinatie kunnen aanbieden. Vaccinatiepunt is aangesloten bij het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering), de adviezen die de reiziger krijgt zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR.

Het betreft hier een voorbehouden handeling die in een separate overeenkomst tussen huisarts en BENU is vastgelegd. Hierin staat onder andere dat de huisarts telefonisch bereikbaar is, bij noodgevallen kan ingrijpen en binnen 15 minuten bij de vestiging aanwezig is.

De uitvoerende apotheker(sassistente) heeft vooraf een reizigersvaccinatie opleiding van Health Education B.V. afgerond.

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die zijn team wil beschermen of een reiziger die zich wil voorbereiden op avontuurlijke bestemmingen, je kunt bij BENU Apotheek Rucphen terecht.

Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen, lange wachttijden vermijden en de benodigde vaccinaties ontvangen op een tijdstip dat het beste uitkomt.

Waarom BENU Apotheek Rucphen en Vaccinatiepunt.nl?

1)            Deskundige zorg: Onze ervaren apothekers(assistente) en het professionele team van Vaccinatiepunt.nl zijn experts in het bieden van hoogwaardige vaccinatiediensten.

2)            Flexibiliteit en gemak: Maak gebruik van onze online afsprakenplanner voor zowel bedrijfs- als reizigersvaccinaties, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

3)            Complete dienstverlening: Naast vaccinaties bieden we ook aanvullende reisbenodigdheden, zoals reismedicatie en advies, zodat je volledig voorbereid bent op jouw reisavontuur.

Bezoek de website www.vaccinatiepunt.nl voor meer informatie en ga met een gerust hart op reis of laat jouw bedrijf gedijen in een gezonde omgeving.

Sandra DielemanOpenbaar- en leefstijlapotheker
BENU Apotheek Rucphen
Schijfse Vaartkant 1a
4715 EK Rucphen
Mail: sdieleman@benu.nl