Het team meenemen in gezondheid, preventie en leefstijl!

Bij De Leefstijlapotheker geloven we sterk in het belang van het creëren van een gezonde omgeving, niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons eigen team. Daarom implementeren we strategieën voor gezondheid nudging binnen ons apotheekteam om een cultuur van welzijn te bevorderen. Hieronder staan enkele manieren waarop we dit willen gaan doen en welke dit jaar (2024) ontwikkeld gaan worden:

  1. Gezonde Werkomgeving: We streven ernaar om onze apotheekomgeving te optimaliseren voor gezondheid en welzijn.
  2. Teamworkshops: We organiseren workshops en educatieve sessies voor ons apotheekteam over onderwerpen zoals gezonde voeding, stressmanagement, en het belang van voldoende beweging en slaap.
  3. Incentives voor Gezond Gedrag: We moedigen gezonde gewoonten aan door incentives en beloningen te bieden voor teamleden die actief deelnemen aan gezondheidsbevorderende activiteiten.
  4. Team Challenges: We organiseren gezondheidsgerelateerde uitdagingen binnen ons team, zoals stappendoelen, fruit- en groenteconsumptie-uitdagingen, of stressreductieprogramma’s.

We geloven dat een gezond en gemotiveerd team in staat is om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden aan onze gemeenschap.